Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster...Läs mer här!Alltid garanti och försäkringLäs mer

Vad kul att
köra till tippen
titta på Netflix

Över 7 000 kompetenta och erfarna
Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Svar inom 3 minuter
Få hjälp med transporten av skräpet från 200kr
Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Ta in offerter - kostnadsfritt
Så fungerar det
1
Skapa uppdrag
Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.
2
Få svar direkt
Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.
3
Få det gjort
Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vi kör ditt skräp till tippen redan idag!

Är garaget fyllt med en massa säckar av skräp som skulle köras till återvinningen men glömdes bort? Via TaskRunner kan du få skräpet transporterat till tippen redan samma dag.

Hur fungerar det?

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är superenkelt och kostnadsfritt.

Lägg till en beskrivning av det som ska transporteras till återvinningen. Lägg gärna till bilder. Välj tid och plats på var uppdraget ska utföras Välj vad du vill betala för transporten eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre ned på sidan.

Tänk på det här

Hur långt är det till återvinningen? Hur stor bil behövs? Runnern kommer med bil, skåpbil eller släpvagn till dig. Är det något tungt som ska bäras? Då kanske det kommer behövas två personer för att utföra jobbet.

Vad händer sen?

När du har skapat ditt uppdrag kommer våra Runners ge dig prisförslag och presentera sig för att utföra ditt uppdrag. Du kan läsa Runners tidigare omdömen och se vilka uppdrag de har utfört. Du kan även chatta med alla Runners som vill utföra ditt uppdrag. När du har valt att anlita ren Runner betalar du tryggt och säkert i appen. Vi släpper inte pengarna förrän du har godkänt uppdraget.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv - tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud - behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.
Testa gratis idag!

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Läs mer
TaskRunner AB
Fleminggatan 20
112 26 Stockholm
08-408 092 22
support@taskrunner.se
Org.Nr: 556933-7016