Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster...Läs mer här!Alltid garanti och försäkringLäs mer

Vad kul att
borra i betong
läsa vid brasan

Över 7 000 kompetenta och erfarna
Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Svar inom 3 minuter
Säkra betalningar
Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Ta in offerter - kostnadsfritt
Så fungerar det
1
Skapa uppdrag
Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.
2
Få svar direkt
Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.
3
Få det gjort
Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Slipp låna borrmaskin och få gardinstången upphängd redan idag!

Behöver du få upp TV:n på väggen men saknar borrmaskin? Eller har du en massa tavlor som ska spikas fast på väggen men ingen tid att göra det själv? Våra Runners kommer hem tid dig och fixar det supersmidigt till ett bra pris.

Våra händiga Runner hjälpa dig att hänga och borra upp gardinstänger, rullgardiner, lampor, tavlor, TV med väggfäste, speglar m.m

Tänk på det här när du skapar ditt uppdrag för “Hänga och borra”

Ange en kort beskrivning på det som behöver borras upp. Ange viktigt information såsom material på väggen som ska borras och vilka verktyg som behövs. Lägg gärna till bilder på allt som ska borras upp. Du väljer hur mycket du är villig att betala för trädgårdshjälpen eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre ned på sidan.

Vad händer sen?

När du har skapat ditt uppdrag kommer våra Runners ge dig prisförslag och presentera sig för att utföra ditt uppdrag. Du kan läsa Runners tidigare omdömen och se vilka uppdrag de har utfört. Du kan även chatta med alla Runners som vill utföra ditt uppdrag. När du har valt att anlita ren Runner betalar du tryggt och säkert i appen. Vi släpper inte pengarna förrän du har godkänt uppdraget.

Verktyg

När du skapar ditt uppdrag, tänk på att beskriva ifall Runnern behöver ha med sig några specifika verktyg. Om du inte har en borrmaskin eller vattenpass är det bra om du beskriver att Runnern behöver ha med sig detta till uppdraget.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv - tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud - behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.
Testa gratis idag!

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Läs mer
TaskRunner AB
Fleminggatan 20
112 26 Stockholm
08-408 092 22
support@taskrunner.se
Org.Nr: 556933-7016