Om oss

Taskrunner startades 2014, men idén till konceptet föddes redan flera år tidigare. Grundaren Robin Szekely såg som liten hur hans far ofta gick till en granne på landstället för att få hjälp med bilar och gräsklippare. När sedan andra saker gick sönder eller hjälp behövdes så funderade Robin på varför det inte fanns andra grannar som kunde hjälpa till när andra behov dök upp. Detta planterade ett frö som långt senare blev grunden till TaskRunner. <br><br> Vi såg ett tydligt behov hos privatpersoner som ville ha hjälp med enklare tjänster men hade stora svårigheter att hitta någon som kunde utföra jobbet. Så vad gjorde vi? Vi byggde en smart plattform och algoritm som matchar ditt behov och din position med kvalitetssäkrade personer som gärna tjänar ex extra peng och har erätt erfarenhet. Vi kan efter år av utveckling och tester med kunder nu matcha dig med en av våra trevliga Runners inom loppet av några minuter. Fokus för oss har alltid legat på enkelhet och hög kvalitet och service nivå. Vi ser fram emot att ge dig en kul och smidig upplevelse.

Att sätta upp en hylla i köket, att åka och slänga gamla dammsugaren på återvinningen eller behöva få hjälp med att klippa gräsmattan, dessa vardagliga hemmasysslor man ibland helt enkelt inte har tid för, eller av omständigheter inte har möjlighet att fixa. Dessa hemmasysslor vill vi inte att du ska skjuta upp, eller ringa din vän för trettionde gången och låta den personen göra det. Vi anser helt enkelt att en ”runner” i ditt närområde kan hjälpa dig istället.

Att be någon i ditt närområde om hjälp ska inte bara underlätta för dig, det ska även underlätta för den som faktiskt gör jobbet. Idag är delningsekonomin på framfart i samhället, och vi är allt mer stressade och har behov av hjälp med ett fingerknäpp. I det fallet finns TaskRunner, där du helt enkelt kan läggaupp ett uppdrag med det du behöver hjälp med, välja vilket pris du är villig att betala och sedan boka den Runner du gillar bäst.

Vårt team

Robin Szekely

VD och Grundare: Marknadsföring, sälj, strategi. Studerade företagsekonomi på Lund Univeristy. 3 års erfarenhet som konsult inom marknadsexpandering och tillväxtstrategi för Exportrådet i Rumänien, Ungern och Sydafrika.

Yauheni Shelkapliasau

CTO: IT arkitekt och full stack dev med tung erfarenhet från att bygga avancerade tjänster i globala miljöer. Kommer tidigare från Rebtel där han arbetade som arkitekt och hade ansvar för hela deras produkt.

Karl Böhlmark

Dev: Full stack Dev. med över 10 års erfarenhet. från att bygga komplexa financiella system, video streaming tjänster, marknadsplatser och mer. Karl har en MS Engineering Physics.

David Cheng

Dev: Full stack Dev. med starkt fokus på både output och process. Tech skills: .NET C#, Node.js, HTML, JavaScript, CSS, SQL. Äver 10 års erfarenhet från olika branscher: Online marknadsplatser (Tradera), Web TV, insurance, retail, health care och mer. David har en Masters i Social Science.

Moa Dahlgren

Design: Vass och nytänkande designer med bakgrund från Hyper island och ett flertal större projekt.

Christian Millz

Growth lead: Erfaren dataanalytiker med tung erfarenhet från att ha arbetat med growth och dataanalys på sin hemmamarknad i Tyskland.

Carina Lidforss

Styrelseordförande: Mångårig erfarenhet av att driva företag i personalintensiva branscher med stor konkurrens. Tidigare ägara av hotell Adlon. Carina har framförallt hand om ekonomi och administration.

Erik Hoekstra

Styrelseledamot: Erik har erfarenhet från att ha startat, sålt och investerat i internetbolag sedan tidigare. Han har en bakgrund som management konsult och är en del av TaskRunners ledningsgrupp.

Shelah Jenkins

Digital marketing and SEO expert: Shelah har jobbat med TaskRunner från starten och har konstant bevisat sin starka analytiska förmåga. Hon har global erfarenhet inom strategi och digital marketing.

Jessica Aguirra

Marketing and growth: Jessica kommer ursprungligen från Mexico där hon tidigare jobbat med ett flertal bolag med med marknadsföring inom digitala

Carlos de la cruz

Digital marknadsföring: Talang inom marknadsföring och sälj. Carlos ser till att vi konstant utvecklar vår kundupplevelse i enighet med vår vision, att skapa den bästa produkten på marknaden för våra användare.

John Bergström

Community manager och sälj: John har precis den attityden vi letar efter. Med stor insikt i hur våra användare tänker ansvarar han för att forma och bygga vår community av Runners..

X

Hur öppnar du en vinflaska utan öppnare?

Få fler smarta vardagsknep och erbjudanden

Fyll i din E-post för att få tipsen

X

Ladda upp och byt profilbild