Om oss

Taskrunner grundades 2014, men idén till konceptet föddes redan flera år tidigare. Grundaren Robin Szekely såg som liten hur hans pappa ofta gick till en granne på landstället för att få hjälp med bilar och gräsklippare. När sedan andra saker gick sönder eller hjälp behövdes funderade Robin på varför det inte fanns andra grannar som kunde hjälpa till när andra behov dök upp. Detta planterade ett frö som långt senare blev grunden till TaskRunner.

Vi såg ett tydligt behov hos privatpersoner och företag som ville ha hjälp med enklare tjänster men hade stora svårigheter att hitta någon som kunde utföra jobbet. Så vad gjorde vi? Vi byggde en smart plattform och algoritm som matchar ditt behov med kvalitetssäkrade personer i din direkta närhet som gärna tjänar en extra slant och har rätt kompetenser för just ditt uppdrag. Vår strävan har alltid varit ett fokus på enkelhet, hög kvalitet och servicenivå där dina behov är i centrum.

Att sätta upp en gardinstång på väggen, åka och slänga din gamla dammsugare på återvinningen eller få hjälp med att montera din IKEA-möbel vill inte vi att du ska behöva skjuta upp. Vi anser helt enkelt att en Runner i ditt närområde kan hjälpa dig istället.

Vi ser fram emot att ge dig en kul och smidig upplevelse.

Vårt team

Nils Wijkmark
CEO & Partner

Över 10 års erfarenhet av att etablera och driva företag. Examen i juridik från Lunds Universitet. Är energisk entreprenör med en juridisk verktygslåda. Har drivit flera framgångsrika start-ups inom flera olika branscher.

Robin Szekely
CCO & Partner

Marknadsföring, sälj, strategi - det är Robins starkaste sidor! Studerade företagsekonomi vid Lunds Universitet och har 3 års erfarenhet som konsult inom marknadsexpandering och tillväxtstrategi för Exportrådet i Rumänien, Ungern och Sydafrika.

Karl Böhlmark
CTO & Partner

Karl har över 15 års erfarenhet av att bygga komplexa finansiella system, streaming-tjänster och marknadsplatser. Är briljant på att skapa arkitektur för att skala upp verksamhet och ligger alltid ett steg före. Karl har en Master i teknisk fysik från Uppsala Universitet.

Nicole Planting
CMO

Nicole är briljant med nummer och på marknadsföring. Har tidigare erfarenhet från KPMG och Bizkit Havas. Om du springer in i TaskRunner, vare sig digitalt eller på stan, är det Nicole som har varit i farten.

Erik Hoekstra
Styrelseordförande

Erik har erfarenhet från att ha startat, sålt och investerat i flera bolag genom åren. Med erfarenhet som managementkonsult tillför han TaskRunner expertis och ordning och reda.

David Cheng
Full-stack Developer

David har starkt fokus på både output och process. Tech skills: .NET C#, Node.js, HTML, JavaScript, CSS, SQL. Har över 10 års erfarenhet från olika branscher såsom: marknadsplatser (Tradera), Webb-TV, försäkring, retail och healthcare. David har en Master i Social Science.

Jorge Bañuls Ordóñez
Front-end Developer

Jorge kommer ursprungligen från Spanien och är utbildad ingenjör inom flygteknik. Kombinationen av hans tekniska och kreativa sidor kommer väl till pass vid arbetet med frontendutveckling.

Olov Wikström
Community Manager

Energisk och alltid positiv. Har själv varit Runner sedan 2014 och utfört över 50 uppdrag. Älskar att hjälpa människor och är bolagets ständiga kommunikatör. Är det något du undrar finns Olov alltid till hands.

Jessica Aguirre
Marketing Manager

Jessica kommer ursprungligen från Mexiko där hon tidigare jobbat med ett flertal bolag inom digital marknadsföring. Är en fena på sociala medier och har bra känsla för design och form.

Elise Johanson
Marketing Strategist

Kandidatexamen i Business and Economics from Uppsala Universitet. Tidigare erfarenhet från att jobba med digital marknadsföring och är vår stjärna på content creation och brand building.

Ryan Lynn
Roll-out Manager

Master i Applied Science från Amsterdam University. Ansvarar för TaskRunners globala expansion. Har bott och studerat på flera kontinenter och har ett sinne för att handskas med människor.

X

Hur öppnar du en vinflaska utan öppnare?

Få fler smarta vardagsknep och erbjudanden

Fyll i din E-post för att få tipsen