Det blev just mycket enklare att få saker gjorda i vardagen och tid över!

Behöver du någon som hjälper dig att montera Ikeamöbler, krattar löven, kör dina grejer till tippen, bärhjälp, datahjälp, eller eventpersonal?
Vi har tagit fram ett enkelt och säkert sätt för dig att få hjälp med tjänster och ärenden från kvalitetssäkrade personer i ditt närområde - On-demand.
Du kan få hjälp med i stort sett vad som helst, när du vill och för det pris du vill!
Glöm dyra räkningar, långa väntetider och oengagerad personal. Vi har tagit bort alla mellanhänder. Hjälpen finns närmre än du tror!

Skapa uppdrag!

Betalning

Betalning sker säkert online via kort eller direktbanksbetalning. Pengarna deponeras och hålls låsta tills att uppdraget är slutfört, därefter överförs de till Runnern.

Kvalitet

Utförandet av tjänster betygsätts och som Runner får du ett omdöme efter varje utfört uppdrag. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet på våra tjänster.

Skatt

Uppdragsgivare: Under 10 000 Kr per ett och samma avtalspar per år behöver du ej betala arbetsgivaravgifter eller skatt.

Runner: Var person har en unik skatteprofil beroende på ålder och inkomst. Olika belopp medför olika skattekonsekvenser. Ta reda på vad som gäller för dig.

Säkerhet

Alla Runners genomgår kontroller och olika träning för att säkerställa högsta kvalitet. Du kan även se tidigare omdömen för varje Runner.

Få hjälp inom några minuter av kvalitetssäkrade Runners i ditt närområde.

TaskRunner

Det tar bara 30 sekunder att skapa ett uppdrag, helt gratis!

Hur funkar det?

Uppdragsgivare – lägger ut uppdraget

Du lägger snabbt och enkelt ut ett uppdrag helt gratis.

Du får svar direkt från olika Runners i närheten som ber om att få utföra ditt uppdrag.

Du väljer sedan en Runner och deponerar beloppet som låses på vårt konto tills uppdraget är utfört och du är nöjd. När du godkänt uppdraget förs pengarna över till Runnern.

Runner – utför tjänsten

Kolla på uppdragslistan och hitta ett uppdrag i ditt område som passar dig.

Lägg ett bud och få svar från uppdragsgivaren. Vi skickar meddelanden via webbsidan eller som push notis om du har vår gratis iPhone app.

När uppdraget är utfört förs pengarna över till ditt konto.

Betalning

Efter att du som uppdragsgivare anlitat en Runner som passar just ditt uppdrag betalar du enkelt och säkert genom vår plattform. Det belopp du betalar hålls i tryggt förvar av vår betalningspartner Stripe tills dess att uppdraget är utfört och du är nöjd - först då förs pengarna över till Runnern. Vi accepterar alla vanliga betal- och kreditkort och tar f.n en förmedlingsavgift om 15%. Om du exempelvis betalar 500 kr för ett uppdrag kommer alltså den anlitade Runnern erhålla 425 kronor.

Säkerhet

Alla Runners går igenom kontroller och olika verifikationer för att säkerställa deras kvalitet. Som uppdragsgivare har du möjlighet att ge omdöme på den Runner du anlitat. De som utför uppdragen är oftast studenter, pensionärer eller andra som har tid över och vill hjälpa till.

Skatt

För Runners: Varje privat individ har en unik skatteprofil beroende på var man bor och vad man har för inkomster. Olika belopp medför även olika skattekonsekvenser. Det är upp till Runnern att själv ta reda på vad som gäller och att deklarera sina inkomster.

För Uppdragsgivaren: Så länge summan inte överstiger 10 000 SEK mellan ett och samma avtalspar (det vill säga mellan en Runner och en Uppdragsgivare) per år, behöver inte uppdragsgivaren ta något ansvar för skatter eller arbetsgivaravgifter.
Är summan under 1000 kr behöver du ej lämna någon kontrolluppgift.

TaskRunner ställer sig utanför denna process då vi endast tillhandahåller en serviceplattform där användarna kan knyta kontakt och kommunicera.

För mer information om hur just du bör göra besök Skatteverkets hemsida

För ytterligare information läs gärna våra allmänna villkor

X

Hur öppnar du en vinflaska utan öppnare?

Få fler smarta vardagsknep och erbjudanden

Fyll i din E-post för att få tipsen